VARAA

AIKAA

ITSELLESI

Löydettyäsi haluamasi palvelun, varaa aikasi soittamalla numeroon 050 5465 793 tai sähköpostilla kati.salmijarvi@gmail.com 

Shiatsuhoito

90 min  |  65,00 €

Shiatsuhoito on perinteinen japanilainen hoitomuoto, jossa käsitellään kehon energiaratoja eli meridiaaneja painamalla ja venyttämällä. Hoidossa käsitellään myös akupisteitä. Hoito mm. avaa energiatukoksia, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tasapainottaa kehon toimintoja. Shiatsu on rentouttava, lempeä, tehokkaasti vaikuttava hoitomuoto, joka tehdään lattialla futonpatjalla.

 

Aromahoito

60 min  |  45,00 €

Aromahoito on rentouttava, kehoa ja tunne-elämää tasapainottava koko kehon hieronta. Hoito elvyttää kehon aineenvaihduntaa, vähentää lihasjännityksiä ja turvotusta. Hoito tehdään lämpimällä hoitoöljyllä koko keholle. Hoitoöljyyn voi halutessaan valita lisäksi itselle sopivan eteerisen öljyn.

 

Vyöhykehoito

60 min  |  45,00 €

Vyöhykehoito on miellyttävä, tehokas hoito, jossa käsitellään jalkaterien alueelta kehon heijastealueita erilaisin ottein. Heijastealueita käsittelemällä tuetaan ja tasapainotetaan kehon toimintoja. Vyöhykehoitoon voi yhdistää syvärentouttavan Psycho-zone hoidon. Hoito tehdään jalkapohjiin.

 

Intialainen

päähieronta

30 min  |  30,00 €

Intialainen päähieronta on miellyttävä, rentouttava hoito, jossa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pää ja kasvot. Päähieronta vapauttaa hoitoalueen verenkiertoa, helpottaa erilaisia kiputiloja ja stressioireita. Päähieronta sopii hyvin avuksi esim. jännityspäänsärkyyn.

 

Reiki-hoito

60 min  |  45,00 €

Reiki on japanilainen energiahoito, jolla tasapainotetaan kehon energiakiertoa. Hoito pyrkii palauttamaan energian luonnollisen virtauksen, avaten jännityksiä ja tunnelukkoja. Syvä rentous laukaisee kehon stressiä ja lisää elämäniloa ja voimavaroja. Hoito voi helpottaa myös kipuja ja särkyjä. Reikihoito sopii kaikille ja kaiken ikäisille.

 

Life Coach

valmennus

60 min  |  60,00 €

Valmennuksessa käytetään monipuolisia menetelmiä ja rentoutusharjoituksia, jotka antavat mahdollisuuden omaa elämää koskevien oivallusten tekemiseen. Valmennus selkeyttää ajatuksia sekä vahvistaa itsetuntemusta. Nettivalmennus on hyvä vaihtoehto, kun ajan ja paikan valmennukseen haluaa valita itse. Valmennuksen voi toteuttaa myös ryhmävalmennuksena esim. työpaikalla tyky-toimintana. Kysy tarjous!

 
 

Liikuntapalvelut

Ohjaan Lavis®-lavatanssijumppaa, Asahi Health-terveysliikuntaa ja Senioritanssia. Kysy tarjous yksityistunneista!